You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За нас

  • Количка 0
  • Количката е празна!

Желани (0)

За нас

Мисия

Харесваме красивите и практични неща, за това целим:

Да предлагаме вдъхновението, с което нашите клиенти да изберат обзавеждането си по свой собствен вкус.
Да предлагаме избор от най-новите тенденции в различни стилове, внимателно съобразени с желанията на нашите клиенти.
Да улесним пазаруването на висококачествени и красиви мебели за всеки човек в България.
Да спестим така ценно време и нерви от натовареното Ви ежедневие и да доставим Вашите продукти, където Ви е удобно, до всяка точка на България.
Да Ви спестим излишни разходи, благодарение на иновативния бизнес модел, който измислихме специално за Вас.
Да Ви покажем, че пазаруването на мебели онлайн може да бъде приятно, сигурно и удовлетворително.

Компанията

Екипът на И Революшън ЕООД е изграден от експерти както в областта на интериорния дизайн, така и в областта на интернет търговията.

Професионалният опит на нашия екип надхвърля 15 години. През всичките тези години сме участвали в редица онлайн магазини, предназначени както за българския така и за американския пазар, консултирали сме хиляди хора при избор на правилните мебели за тях.

Mebelirai.com

В mebelirai.com ще намерите голямо стилово разнообразие от елегантни, практични и удобни мебели за всеки дом. Предлагаме обзавеждане за дневна, кухня, спалня, детска стая, антре, градина, офис и барове. Продуктите във всяка група мебели са старателно подбрани, така че да Ви предложим най-доброто от световните производители на достъпни цени. Нашите консултанти ще Ви помогнат при избора на продукти, ще Ви посъветват относно оптималните решения за Вашите нужди. Благодарение на богата продуктова гама в mebelirai.com, да Ви помогнем с обзавеждането на Вашия дом ще бъде лесна и приятна задача. Обект на философията на „И Революшън“ ЕООД е поддържането на необходимите наличности, богатия асортимент и компетентното обслужване. Именно тази стратегия и добре шлифованият модел на работа са повод за доверието и удовлетвореността на нашите клиенти.