You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Antares

  • Количка 0
  • Количката е празна!

Желани (0)

Antares

Ергономичен стол NEXT, сив

Производител: Antares

Код: NEXT-GREY

442.44лв
Модерен работен стол с мрежеста облегалка и седалка от полиуретанова пяна в сив цвят. Регулируеми лумбална опора, облегалка за глава и подлакътници с меко покритие. Синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на седалката. Стилна хромирана кръстачка с колелца за всички 65 мм за видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт. Гаранция 36 месеца.
Модерен работен стол с мрежеста облегалка и седалка от пол...
Модерен работен стол с мрежеста облегалка и седалка от полиуретанова пяна в сив цвят. Регулируеми лумбална опора, облегалка за глава и подлакътници с меко покритие. Синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата ..
442.44лв

Ергономичен стол NEXT, черен

Производител: Antares

Код: NEXT-BLACK

442.44лв
Модерен работен стол с мрежеста облегалка в сив цвят и седалка от полиуретанова пяна, тапицирана в черна дамаска. Регулируеми лумбална опора, облегалка за глава и подлакътници с меко покритие. Синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на седалката. Стилна хромирана кръстачка с колелца за всички 65 мм за видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт. Гаранция 36 месеца.
Модерен работен стол с мрежеста облегалка в сив цвят и сед...
Модерен работен стол с мрежеста облегалка в сив цвят и седалка от полиуретанова пяна, тапицирана в черна дамаска. Регулируеми лумбална опора, облегалка за глава и подлакътници с меко покритие. Синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс ф..
442.44лв

Ергономичен стол OKLAHOMA PDH, сив

Производител: Antares

Код: OKLAHOMA-PDH-GREY

574.57лв
Мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш сив цвят. Регулируема облегалка за глава PDH. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на седалката. Регулируема лумбална опора. Регулируеми подлакътници на височина и ширина. Кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт. Гаранция 36 месеца.
Мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш сив ...
Мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш сив цвят. Регулируема облегалка за глава PDH. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за ре..
574.57лв

Ергономичен стол OKLAHOMA PDH, черен

Производител: Antares

Код: OKLAHOMA-PDH-BLACK

574.57лв
Мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш черен цвят. Регулируема облегалка за глава PDH. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на седалката. Регулируема лумбална опора. Регулируеми подлакътници на височина и ширина. Кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт. Гаранция 36 месеца.
Мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш чере...
Мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш черен цвят. Регулируема облегалка за глава PDH. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за ..
574.57лв

Ергономичен стол POFIT, черен

Производител: Antares

Код: POFIT-BLACK

1366.37лв
Ергономичен стол Antares POFIT, черен
Ергономичен стол Antares POFIT, черен.....
Ергономичен стол Antares POFIT, черен..
1366.37лв

Ергономичен стол DARIO BLACK, черен

Производител: Antares

Код: DARIO-BLACK

526.53лв
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и тапицирана с дамаска седалка, изработена от полиуретанова пяна. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Стилна пластмасова кръстачка с колелца с диаметър 60 мм, предназначени за всички видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и тапицирана с дамас...
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и тапицирана с дамаска седалка, изработена от полиуретанова пяна. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL м..
526.53лв

Ергономичен стол DARIO, зелен

Производител: Antares

Код: DARIO-GREEN

586.59лв
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в зелен цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Светло сива рамка и полдакътници. Стилна,светло сива, пластмасова кръстачка с колелца за всички 60 мм за всички видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седа...
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в зелен цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъ..
586.59лв

Ергономичен стол DARIO, сив

Производител: Antares

Код: DARIO-GREY

586.59лв
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в сив цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Светло сива рамка и полдакътници. Стилна,светло сива, пластмасова кръстачка с колелца за всички 60 мм за всички видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седа...
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в сив цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм ..
586.59лв

Ергономичен стол DARIO, син

Производител: Antares

Код: DARIO-BLUE

586.59лв
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в син цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Светло сива рамка и полдакътници. Стилна,светло сива, пластмасова кръстачка с колелца за всички 60 мм за всички видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седа...
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в син цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм ..
586.59лв

Ергономичен стол DARIO, червен

Производител: Antares

Код: DARIO-RED

586.59лв
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в червен цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Светло сива рамка и полдакътници. Стилна,светло сива, пластмасова кръстачка с колелца за всички 60 мм за всички видове настилки. Максимално натоварване до 130 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седа...
Ергономичен стол с мрежеста облегалка и полиуретанова седалка тапицирана с дамаска в червен цвят. Регулируема лумбална опора. Регулируема облегалка за глава. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механиз..
586.59лв

Ергономичен стол EDGE, сив

Производител: Antares

Код: EDGE-GREY

488.49лв
Работен стол с черна мрежеста облегалка и тапицирана седалка в сив цвят. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на седалката. Регулируема лумбална опора, регулируеми на височина подлакътници и регулируема облегалка за глава PDH. Хромирана кръстачка с колелца за всички видове настилки. SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалкатa. Максимално натоварване до 130 кг. Сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт. Гаранция 36 месеца.
Работен стол с черна мрежеста облегалка и тапицирана седал...
Работен стол с черна мрежеста облегалка и тапицирана седалка в сив цвят. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на седа..
488.49лв

Ергономичен стол EDGE, черен

Производител: Antares

Код: EDGE-BLACK

488.49лв
Работен стол с черна мрежеста облегалка и тапицирана седалка в черен цвят. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на седалката. Регулируема лумбална опора, регулируеми на височина подлакътници и регулируема облегалка за глава PDH. Хромирана кръстачка с колелца за всички видове настилки. SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалкатa. Максимално натоварване до 130 кг. Сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт. Гаранция 36 месеца.
Работен стол с черна мрежеста облегалка и тапицирана седал...
Работен стол с черна мрежеста облегалка и тапицирана седалка в черен цвят. SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Газов механизъм за регулиране височината на се..
488.49лв

Ергономичен стол EDWIN, горчица

Производител: Antares

Код: EDWIN-CITRINE

537.54лв
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка и облегалка, тапицирани с дамаска в цвят горчица. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Светло сива рамка и подлакътници. Стилна, светло сива, пластмасова кръстачка с колелца за всички 60 мм за всички видове настилки. Максимално натоварване до 120 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка...
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка и облегалка, тапицирани с дамаска в цвят горчица. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D рег..
537.54лв

Ергономичен стол EDWIN, сив

Производител: Antares

Код: EDWIN-GREY

537.54лв
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка и облегалка, тапицирани с дамаска в сив цвят. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Светло сива рамка и подлакътници. Стилна, светло сива, пластмасова кръстачка с колелца за всички 60 мм за всички видове настилки. Максимално натоварване до 120 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка...
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка и облегалка, тапицирани с дамаска в сив цвят. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулир..
537.54лв

Ергономичен стол EDWIN, син

Производител: Antares

Код: EDWIN-BLUE

537.54лв
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка и облегалка, тапицирани с дамаска в син цвят. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулируеми подлакътници с меко покритие. Светло сива рамка и подлакътници. Стилна, светло сива, пластмасова кръстачка с колелца за всички 60 мм за всички видове настилки. Максимално натоварване до 120 кг. Гаранция 36 месеца.
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка...
Ергономичен стол с всиока облегалка. Полиуретанови седалка и облегалка, тапицирани с дамаска в син цвят. Саморегулиращ се синхронен механизъм с възможност за заключване в четири позиции. SL механизъм за регулиране дълбочината на седалката. 4D регулир..
537.54лв
Показани са 1 до 15 от 119 (8 страници)